• Onze zalen

  Onze zalen

  Tot ruim 200 gasten

 • Niawier - Hervormde kerk

  Kerkje

  Op slechts 150 meter lopen

 • Eten & drinken

  Buffetten en catering

  Zorgeloos eten & drinken, alles geregeld

Nij Sion voor particulieren

Iets te vieren? Bruiloft, (trouw)feest, verjaardag, jubileum, familiedag, reunie, workshop of optreden (band, muziekkorps). Voel je welkom in Nij Sion! U kunt tegen heel schappelijke prijzen gebruik maken van onze sfeervolle zalen en faciliteiten en ook de catering nemen we u graag uit handen. Koffie, thee, gebak, hapjes, snacks of een compleet buffet, het kan allemaal. Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden. En wilt u Nij Sion met eigen ogen bekijken, dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging.

BRUILOFTEN / TROUWFEESTEN

Ontvang uw gasten in de Húskeamer, vier feest in de Kleasterseal. Gebruik de Steurseal voor al uw cadeaus of omkleedruimte. Vier uw trouwdienst in het Hervormde kerkje op 150m lopen vanaf Nij Sion. Eet met al je vrienden aan een van onze buffetten, en sluit de avond tevreden af bij de openhaard in de Húskeamer. Of verzin zelf nóg iets beters! De vrijwilligers van Nij Sion staan klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

VERJAARDAGEN / REUNIE / FAMILIEDAG

Grijp iedere gelegenheid aan om een feest te geven! Nij Sion maakt het betaalbaar èn leuk. Tref uw oude vrienden van 30 geleden in de Húskeamer. 12,5 jaar getrouwd: feest in de Kleasterseal! Organiseer je eigen kinderkledingbeurs of kookworkshop. Ruimte nodig voor uw plannen? Informeer naar de mogelijkheden!

MUZIEK / TONEEL / DEMONSTRATIES

Ook voor culturele uitingen kunt u prima terecht bij Nij Sion Niawier. Denk aan huiskamerconcerten, kamerconcerten, kleine dans- of theatervoorstellingen. In overleg kunnen wij ook de benodigde techniek voor u regelen.

NIJ SION VOOR:

BRUILOFTEN WORKSHOPS
TROUWFEESTEN THEMAFEESTEN
VERJAARDAGEN REÜNIE
THEATER & MUZIEK  KERKELIJKE VIERINGEN
FAMILIEDAGEN ..EN MEER!

Meer weten over tarieven of mogelijkheden?
Bel vrijblijvend met 0519-241996 (Doetie) of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.