• Húskeamer

  Húskeamer

  Huiselijke gezelligheid met openhaard & bar

 • Kleasterseal

  Kleasterseal

  Multifunctionele, uitbreidbare ruimte.

 • Steurseal

  Steurseal

  Eigentijds vergaderen in landelijke omgeving

Onze zalen

HÚSKEAMER

In onze Húskeamer kunt u zich helemaal thuis voelen, warm ingericht met sfeervolle open haard. Deze ruimte is geschikt voor zo’n 35 personen en is voorzien van tafels, stoelen, bankstellen en een flatscreen tv.  Deze ruimte grenst aan onze professioneel ingerichte keuken en hier vindt u natuurlijk ook de bar.

KLEASTERSEAL

Voor grotere groepen mensen staat onze fraaie Kleasterseal tot uw beschikking, met een capaciteit tot 170 personen. We kunnen deze ruimte geheel naar wens voor u inrichten, of u doet het zelf: kan ook! Hier kan gefeest, gedanst, getrouwd, gegeten en gedronken worden. Er is een klein mobiel podium aanwezig. De capaciteit van deze zaal is uit te bouwen tot ruim 200 personen door de húskeamer erbij te trekken. Ook ideaal voor lezingen, cursussen, trainingen, presentaties, workshops, kleinschalige congressen of een gezellige receptie.

STEURSEAL

Vergaderen, overleggen of een kleinschalige workshop? De Steurseal is een ideale ruimte om in alle rust te focussen. Door verbindingen met de grotere, ernaast gelegen Kleasterseal is de Steurseal een ideale uitvalsbasis bij grotere evenementen. Uiteraard zijn basiszaken als internet, een beamer of koffie en thee geen probleem.

De zalen kunnen verhuurd worden per dagdeel of voor een hele dag.

eer weten over tarieven of mogelijkheden? Bel vrijblijvend met 0519-241996 (Doetie) of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.